Over CM

 pagina in aanbouw

Visie en werkwijze

Wij zien projectontwikkeling als het anticiperen en flexibel inspelen op de veranderende vraag in de woningmarkt waarbij klanttevredenheid en duurzaamheid centraal staan en goed projectmanagement van het grootste belang is. Wij zijn van mening dat wonen, in project De Ducdalf in het bijzonder, plezierig en comfortabel moet zijn, nu en in de toekomst.

We zijn ons ervan bewust dat het kopen van een woning doorgaans de grootste aankoop is die mensen in hun leven doen en dat hierbij een bepaalde mate van zekerheid wordt verlangd. Zekerheid dat de woning niet meer gaat kosten dan gedacht, dat het allemaal niet te lang gaat duren en dat de woning netjes en conform afspraken wordt opgeleverd. Wij begrijpen dit maar al te goed en willen hier onze verantwoordelijkheid voor nemen.

Ons doel is steeds een tevreden klant die oprecht kan zeggen dat hij prachtig woont, dat hij gedurende het gehele nieuwbouwtraject goed is begeleid en dat hij de samenwerking met ons als prettig heeft ervaren. We vinden het onze taak om kwalitatief goede woningen te bouwen en als projectmanagers toe te werken naar een bevredigend resultaat voor alle betrokkenen.

Om ons doel te bereiken werken we met een duidelijke visie, betrouwbare en vakbekwame partners en duurzame materialen en technieken.

Wij kenmerken onze organisatie graag als:

  • betrokken
  • bouwkundig
  • betrouwbaar

Wie zijn wij?

Wij zijn Cemaynur en Mehmed Safranti, broer en zus. Hardwerkende ondernemers die hun krachten hebben gebundeld in CM Projectontwikkeling. Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen, maar wilt u eerst kennismaken? Dat kan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor.