Wonen in Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Holland, een levendige stad met een rijke historie. Een stad op het ‘Eiland van Dordt’ en door de invloed van het omringende water een stad met karakter, bijzondere locaties zoals het historisch centrum en de historische havens, het drierivierenpunt aan het Groothoofd en het unieke Nationaal Park De Biesbosch. Dordrecht biedt haar inwoners tal van voorzieningen op het gebied van natuur, cultuur, zorg, onderwijs, sport en recreatie.

“Een levendige stad met karakter.”

In Nieuw Krispijn

Nieuw Krispijn is in Dordrecht een van de meest geliefde wijken om in te wonen. De wijk is de laatste jaren volop in ontwikkeling door sloop, nieuwbouw en renovatie van oude woningen. Deze multiculturele en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het groene Weizigtpark heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum, het centraal station en diverse uitvalswegen. Voorzieningen als basisscholen, speelplaatsen en winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn in Krispijn altijd om de hoek of heel dichtbij. Nieuw Krispijn is ruim opgezet en beschikt over mooie vijverpartijen en een prachtig park.

“De wijk Nieuw Krispijn is volop in ontwikkeling.”

Aan de Mariastraat

Project De Ducdalf is gesitueerd aan de Mariastraat. De woningen komen op het perceel tussen de Mariannestraat enerzijds en de Frederikstraat anderzijds. Een aantrekkelijke locatie te midden van bestaande bouw en nieuwbouw, in een buurt waarop de woorden gemoedelijk, gemengd en gevarieerd goed van toepassing zijn. Een buurt met gemoedelijke straten en pleintjes, een gemengd publiek en een gevarieerd woningaanbod. Een fijne buurt om in op te groeien en/of oud te worden.

“Wonen in project De Ducdalf aan de Mariastraat in Dordrecht betekent wonen in een schitterende nieuwbouwwoning op een prachtige locatie.”